El perquè de l'eficiència

El perquè de l'eficiència

CONSUM RESPONSABLE i ESTALVI ENERGÈTIC


Nena, tanca la porta!, que s'escapa l'escalfor.

Aquest típic advertiment de iaio és la millor manera per entendre que l'eficiència energètica era i segueix sent important a l'hora d'estalviar i a la vegada tenir una actitud de consum responsable.


I és que no té gaire sentit que evolucionem d'una mobilitat amb tèrmica, del tot ineficient, cap a una mobilitat elèctrica i sostenible, si després a casa nostra ens dediquem a tenir la calefacció o els radiadors al màxim perquè tenim uns aïllaments tèrmics que semblen un colador.


Per això oferim estudis d'eficiència energètica fets amb rigor per aconseguir el màxim estalvi i que la factura de la llum, el gas, el pèl·let,... Ens ajudi, per exemple, a invertir els nostres diners de manera intel·ligent: com?, millorant els tancaments de les finestres, les portes i els seus materials; igualment de les parets, els sostres, teulades i terrats. De manera que l'Ecologia no sigui només cosa dels que la promocionen o en viuen.

En aquest sentit sempre promourem les energies netes; evitant la crema de qualsevol hidrocarbur. També recomanarem sempre les companyies d'energia que prioritzin o promocionin una producció local de manera renovable i sostenible.